Maros József – Sport karcolatok

 
A Bp.Honvéd, a Soroksár SC, valamint a Kőér utcai uszoda (OB I-es BHSE vizilabda csapat) hangosbemondója.
A Nemzeti Sport külső munkatársa  (labdarúgás NB II., vizilabda).
 
Műsorvezető és tudósító: Pont FM (Sport és Rock), Danubius Rádió, a Trend FM (Sportexpressz), Broadway Rádió, Közös Hang Rádió.
 
 

 
 
A Kontakt Rádió Sportaréna műsor társműsorvezetője, jelenleg a Sport karcolatok hírszerkesztője, tudósítója.
 

 

 

 

 

Dr. Győry Hedvig – Fáraók földjén

Egy műsor, mely  az ókori egyiptomi kultúrát mutatja be. A hallgatóbarát, érdekes és igényesen megszerkesztett műsor  az ókori egyiptomiak életmódjára koncentrál, és bemutatja fennmaradt emlékeiket. Péntekenként  18-19 óra között hallható.

A műsort támogatja a Magyar-Egyiptomi Baráti Társaság.   

 

 

 

Szekeres Vári-Magdolna – ART – TÉR

A kultúra és gazdaság szövevényes világába kalauzol a műsor. Érdekes emberek, vállalkozások, kiállítások, politika.

A műsort támogatja a:

 

 

 

Molnár Szabolcs – Sztárportré

A SZTÁRPORTRÉ televíziós és rádiós műsorban 20-25 perces beszélgetésekben közismert magyar embereket kérdez Molnár Szabolcs. Olyan témákat hozunk fel, amelyekről jó csevegni, amit jó valakivel megbeszélni, vagy egyszerűen csak szórakoztató. A vendégek általában zenészek, színészek, vagy egyéb ismert közéleti szereplők. 

       

 

 

 

Bratkóné Földesi Ágota és Bratkó József – Szieszta az Esélyegyenlőségi Magazin

Célunk a rádióműsorral, hogy pótoljuk a hallgatók számára egy  mindezidáig hiányzó: információs, tájékoztató és nem utolsó sorban szórakoztató magazin műsort. Szeretnénk a hallgatóink közt tudni és műsorunkat eljuttatni a hátránnyal élők részére és a témában érintett kisgyermekes családok számára is.  
 
 

         

 

 

 

Turcsányi Sipos Éva – Egészségedre

Első találkozásom a rádióval 2017 májusában volt, amikor a  Kontakt rádióban egy műsor vendége voltam. Ott is ragadtam, mint műsorvezető, mert egy szép munkát kaptam. Heti rendszerességgel  az “Egészségedre!”c. műsort szerkesztem és vezetem a mai napig is (kisebb szünettel). Németországban élek és dolgozom, természetgyógyászattal és alternatív gyógyászattal foglalkozom már 18 éve. Előadásokat tartok és publikálok úgy Németországban, mint Magyarországon. Szeretném az emberek tudatosságát kiszélesíteni, mert a gyógyulás útja  az, ha mindenki a saját kezébe veszi a maga egészségét !

 

 

 

Báló-Berta Mária – Retrospektív